IDMC mbËshtetet nga

KALENDARI

22–31
TET.
2018

13–14

SHT.

2018

Workshop: Raportimi mbi dosjet e ish-Sigurimit dhe kërkimi në arkiva

Aktiviteti i përvitshëm:
Ditët e Kujtesës 2018

BOTIME

RESEARCH

Logo e Institutit për Demokraci, Media dhe Kulturë, IDMC

© 2015‒2018 Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

IDMC në Twitter IDMC në Facebook IDMC në YouTube