Aftësitë digjitale për gazetarët

Eksperienca dhe këshilla PëR GazetarëT

#DigitalSkills / #Education / #Media / #IDMCon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Të dashur miq dhe bashkëpunëtorë, urojmë të jeni mirë me shëndet.

 

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) përmes platformës online të #IDMCon sjell workshop-in:

"Aftësitë digjitale për gazetarët"

Në 5 ditë trajtohen temat:

  • Shkrimi në internet
  • Krijimi i një blogu / faqe interneti
  • Editimi i videove
  • Editimi i fotografive / infografikëve
  • Reklamimi i kontentit në rrjetet sociale

Media është një ndër shtyllat kryesore të IDMC-së. Prandaj, për të vazhduar kontributin në aftësimin e gazetarëve dhe forcimin e saj, ju ftojmë të bëheni pjesë e projektit duke aplikuar në linkun: Aplikim – Workshop online.

Ju falënderojmë paraprakisht.

Me respekt,

Stafi i IDMC

Logo e Institutit për Demokraci, Media dhe Kulturë, IDMC

© 2015‒2022 Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

IDMC në Facebook IDMC në Twitter IDMC në Twitter IDMC në YouTube