New Man in the Movies Produced during the Dictatorship
(1958–1990)

students analyze characters from THE OLD MOVIES


 

Logo e Institutit për Demokraci, Media dhe Kulturë, IDMC

© 2015‒2019 Institute for Democracy, Media & Culture

IDMC në Twitter IDMC në Facebook IDMC në YouTube