IDMC mbËshtetet nga

KALENDARI

19
SHK.
2018

22‒24

MARS

2018

Vizita studimore me fituesit e konkursit "Pyet gjyshërit 2"

Prezantimi në Tiranë i ekspozitës "Komunizmi në epokën e tij"

BOTIME

RESEARCH

Logo e Institutit për Demokraci, Media dhe Kulturë, IDMC

© 2015‒2018 Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

IDMC në Twitter IDMC në Facebook IDMC në YouTube