Vendi i 1
Ermelinda Lupi
Kontrast
Mosha, vendlindja: 24, Vlorë
Edukimi: Universiteti i Arteve, Tiranë

Motivimi:
Vlerësohet përpjekja për të kërkuar ndryshimet mbi të shkuarën dhe të tashmen duke ballafaquar teknikën me lëvizjen dhe gjestin dhe duke sjellë në qendër të vëmendjes ndryshimet e të njëjtit subjekt në dy kohë të ndryshme.

Vendi i 2
Klaidi Marku
The Screen
Mosha, vendlindja: 20, Lezhë
Edukimi: Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës, Tiranë

Motivimi:
Për përdorimin e elementëve sarkastikë në një kontekst të zhveshur nga realiteti historik dhe emocionet mbi diktaturën, dhe ballafaqimin e elementëve bashkëkohorë, rrjetet sociale dhe multimedias nën optikën e para viteve '90.

Vendi i 3
Xhesika Ramaj
Titull multimedial
Mosha, vendlindja: 19, Ballsh
Edukimi: Informatikë ekonomike, Tiranë

Motivimi:
Vlerësohet dëshira e mirë për ta analizuar temën e konkursit duke krijuar një animacion grafik që përmbledh disa elemente, si poezia dhe loja, të cilat e ftojnë publikun të jetë interaktiv.

 

(Aplikacion .exe)

1

2

3

Logo e Institutit për Demokraci, Media dhe Kulturë, IDMC

© 2015‒2021 Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

IDMC në Twitter IDMC në Facebook IDMC në YouTube