Na kontaktoni

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

 

 

Adresa:

 

 

 

Tel:

E-mail:

 

◦ Drejtore ekzekutive:

 

 

 

◦ Koordinatoret e projekteve:

 

 

 

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

 

Rr. "Bardhok Biba"

Hyrja A, Kati 11

Tiranë

 

+355 44521899

office@idmc.al

 

 

 

Jonila GODOLE | E-mail

 

 

 

Jozita ZHURA | E-mail

Elsa KEPI

Logo e Institutit për Demokraci, Media dhe Kulturë, IDMC

© 2015‒2022 Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

IDMC në Facebook IDMC në Twitter IDMC në Twitter IDMC në YouTube