Njeriu i ri në materialet filmike të diktaturës (1958–1990)
Të RINJTË ANalizojnË personazheT E filmave të diktaturës


 

Logo e Institutit për Demokraci, Media dhe Kulturë, IDMC

© 2015‒2022 Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

IDMC në Facebook IDMC në Twitter IDMC në Twitter IDMC në YouTube