Pikëtakimet me botimet e IDMC-së

BIBLIOTEKA PËR STUDIUESIT, MëSUESIT DHE STUDENTëT

#botimetIDMC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) ka vendosur disa pika takimi në bibliotekat e qyteteve të ndryshme në Shqipëri dhe Kosovë për t'i sjellë më pranë studiuesve, mësuesve dhe studentëve e të interesuarve të tjerë botimet në fushën e demokracisë, medies, kulturës dhe kujtesës.

Më poshtë kemi listuar disa nga këto pikëtakime. Bibliotekat që dëshirojnë t'i kenë botimet e IDMC-së pjesë të fondeve të tyre, mund të na kontaktojnë me imejl te office@idmc.al.

 

Shqipëri

 

  • Elbasan:

Biblioteka publike "Qemal Baholli"

  • Gjirokastër:

Biblioteka publike "Apostol Meksi"

  • Kuçovë:

Biblioteka e gjimnazit "5 Tetori"

  • Lezhë:

Biblioteka e Qendrës Rinore H.A.N.A.

  • Sarandë:

Biblioteka e gjimnazit "Hasan Tahsini"

  • Shkodër:

Biblioteka shkencore e universitetit "Luigj Gurakuqi"

Biblioteka e Seminarit Shqiptar Ndërdioqezian

Biblioteka e Qendrës Rinore "Arka"

Biblioteka e shkollës "Oso Kuka"

Biblioteka e shkollës "Prenk Jakova"

  • Tiranë:

Biblioteka e Lagjes Nr. 2

Biblioteka e Lagjes Nr. 9 "Musine Kokalari"

Biblioteka e muzeut lokal "Studio Kadare"

Biblioteka e "Europe House"

Biblioteka e shkollës jopublike "Ernest Koliqi"

Biblioteka e shkollës jopublike "New York Schools"

Biblioteka e Akademisë së Studimeve Albanologjike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosovë

 

  • Prizren:

Biblioteka Ndërkomunale Prizren

GREQI

 

  • HALKIDIKI:

Stratoni Center

Logo e Institutit për Demokraci, Media dhe Kulturë, IDMC

© 2015‒2022 Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

IDMC në Facebook IDMC në Twitter IDMC në Twitter IDMC në YouTube