Workshop: Edukimi mbi karrierën

aftësimi i të rinjve për tregun e punës

#Education / #Youth / #IDMCon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Të dashur miq dhe bashkëpunëtorë, urojmë të jeni mirë me shëndet.

 

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) përmes platformës online të #IDMCon sjell

"Workshop-in e karrierës"

për të rinjtë, ku në 3-ditë trajtohen temat:

  • 8/6 – Shkrimi i CV-së
  • 10/6 – Letra e referencës / motivimit
  • 12/6 – Platforma LinkedIn në tregun e punës

Fuqizimi i të rinjve nis me aftësimin e tyre për tregun e punës. IDMC beson tek të rinjtë, prandaj i kushton kohë dhe burime edukimit. Ju ftojmë të bëheni pjesë e projektit duke aplikuar në linkun: Aplikim – Workshop i karrierës.

Ju falënderojmë paraprakisht.

Me respekt,

Stafi i IDMC

Logo e Institutit për Demokraci, Media dhe Kulturë, IDMC

© 2015‒2022 Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

IDMC në Facebook IDMC në Twitter IDMC në Twitter IDMC në YouTube